Bultweg 25, 8346KB, de Bult (Steenwijk)
06 53175309
info@vakantiehuisjeskopen.nl

Bouw impressie

Onze bouwwijze 

Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij ons op nummer een. Daarom bouwen wij de Cottage’s met ons eigen team en werken wij alleen met gekwalificeerde leveranciers.  Wij bouwen unieke en kwaliteitsvolle woningen. Komt u bij ons kijken in de werkplaats?

De  opbouw 

De Cottage’s worden slim gebouwd. Er wordt gebruik gemaakt van CNC gesneden rondspanten die, op de milimeter nauwkeurig, op een 270 mm balk worden geplaatst. De wandopbouw wordt in tien lagen opgebouwd. Deze lagen worden verlijmd onder de druk van schroeven om een stevige basis te creëren. 

Slim & sterk gebouwd 

De Cottage’s zijn sterk & slim gebouwd. Kruislingse verlijming van de Radiata multiplex platen, zo krijgt de gehele woning een supersterke gebogen vorm, gevuld met onbrandbare Knauf Naturol 032 (RD 7.65). De zilverfolie is Morgon Vent folie (RD 0,5). Gehele binnenwanden zijn afgewerkt met dampwerende folie, gebogen gipsplaat en glasvlies. Het geheel wordt afgewerkt met Sikens wandverf.

Transport

Door een speciaal gebouwde wagen wordt de Cottage vanuit de productiehal naar de plaats van bestemming vervoerd. Dit lijdt uiteraard tot veel bekijks! Het transport is gelukkig slechts 2 km.

Afwerking 

De cottages worden altijd mooi afgewerkt in haar unieke en tijdloze stijl. Riet naar wens, zware kozijnen voorzien van tripple glas. Het terras en de parkeerplaats kunnen naar wens worden bestraat met prachtige zeskant honinggraat tegels. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming met Remeha ketel en een moderne en efficiënte keuken inclusief inbouwapparatuur. 

Het slimste van deze woningen betreft de volledig geintegreerde kanaalgoot die maakt dat u nu én in de toekomst iedere aanpassing kunt monteren!  De gehele binnezijde is en blijft volledig indeelbaar.

De Cottage biedt u een compleet nieuwe benadering in het wonen. Het is een uniek concept. Neem gerust contact met ons op voor een rondleiding en persoonlijk gesprek.