Bultweg 25, 8346KB, de Bult (Steenwijk)
06 53175309
info@vakantiehuisjeskopen.nl

Bouw update

Fase 3 is begonnen!

1-12-2020

In de maand november zijn er meer dan 10 recreatiewoningen verkocht! Dit betekent dat de derde fase van de bouw is begonnen. Vanuit herontwikkeling zijn er weer een aantal pracht locaties op Residence De Eese ontdekt. 

De keus is ruim en bestaat uit vele prachtige objecten, zowel bouwkavels als bestaande vakantie woningen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw droom recreatiewoning te bouwen op Residence De Eese?


Neem dan contact met ons op of kom langs bij de demo woning op Residence De Eese.

Wist u dat…

Nationaal park van Wereldklasse

De Weeribben-Wieden is voorgedragen als nationaal park van Wereldklasse. Dat maakte de Commissie Verkenning Nationale Parken eind november bekend. De commissie schrijft over Weeribben-Wieden: “het gebied is van universele Unesco waarde en maakt deel uit van het bijzondere aaneengesloten gebied van de Veluwe via IJsseldelta naar Noordwest-Overijssel tot en met het Drents Plateau.” Bekijk het gehele artikel.

Bekijk onze maandelijke nieuwsbrief

Elke maand verschijnt er een nieuwe nieuwsbrief met daarin tal van interessante en verrassende artikelen over streekproducten, diner arrangementen in onze restaurants interessante samenwerkingen, leuke activiteiten en nog veel meer!

In deze januari editie leest u onder andere over het nieuwe restaurant arrangement: “Hollands glorie”, kunt u zich laten inspireren door het verhaal van ex profvoetballer Kees Kist, wordt u getipt om te gaan speuren naar dierensporen en informeren wij u over de huidige corona maatregelen.

Bekijk de januari editie