Bultweg 25, 8346KB, de Bult (Steenwijk)
06 53175309
info@vakantiehuisjeskopen.nl

Cottages

Cottage Tiny 

Oppervlakte 40 m2 |Geschikt voor 4 personen | 2 Slaapkamers

Dit type kan worden omschreven als moderne en nostalgische. Een uniciteit in design in combinatie met een idyllisch rieten dak, onderhoudsarm en milieubewust.

De Cottage Tiny is de meest compacte Cottage. De woning beschikt over een ruime keuken inclusief inbouwapparatuur, vaatwasser en rvs afzuigkap. Beide slaapkamers zijn voorzien met comfortabele boxspringbedden. De badkamer bevat een regendouche met wastafel, zwevend toilet en wasmachine aansluiting. De royale living met fijn uitzicht maakt de woning compleet.

De Cottage Tiny kan als casco of compleet instapklaar geleverd worden. Wij verkopen de meeste woningen inclusief én exclusief grond. De aangegeven prijzen zijn exclusief grond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Bekijk ons huidige aanbod van de Cottage Tiny of neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken.


Bekijk het aanbodVoorbeeld indelingen

Cottage XL

Oppervlakte 61 m2 |Geschikt voor 6 personen | 3 Slaapkamers

Doordat de Cottage XL net iets langer en breder is dan het kleine broertje, is deze woning geschikt voor 6 personen. Wederom is deze Cottage modern en nostalgisch met een rietendak en milieuvriendelijk ontwerp. 

Deze woning beschikt over een ruim woongedeelte, keuken inclusief inbouwapparatuur, drie slaapkamers en badkamer. De badkamer bestaat uit een regendouche met wastafel, zwevend toilet en aansluiting voor de wasmachine. Dankzij de grote raampartij wordt het woongedeelte verlengd door het buitenterras.  

De Cottage XL kan als casco of compleet instapklaar geleverd worden. Wij verkopen de meeste woningen inclusief én exclusief grond. De aangegeven prijzen zijn exclusief grond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons huidige aanbod van de Cottage XL of neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken.
Bekijk het aanbodVoorbeeld indelingen

Cottage XXL

Oppervlakte 70 m2 |Geschikt voor 8 personen | 4 Slaapkamers

De Cottage XXL is de ideale recreatiewoning wanneer u meer ruimte wenst. Met 70m2 biedt het de mogelijkheid tot 4 slaapkamers. Wederom is deze woning milieuvriendelijk en straalt het moderne luxe uit.

Deze grootste variant van de Cottage bestaat uit een zeer ruim woongedeelte inclusief 4 slaapkamers met boxspringbedden. De woning bevat een keuken met inbouwapparatuur, vaatwasser en rvs afzuigkap. De luxe badkamer bevat een zwevend toilet, aansluiting voor wasmachine en regendouche met wastafel. 

De Cottage XXL kan als casco of compleet instapklaar geleverd worden. Wij verkopen de meeste woningen inclusief én exclusief grond. De aangegeven prijzen zijn exclusief grond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Momenteel staat er geen Cottage XXL te koop. Kom langs om mogelijke bouwkavels te bekijken. Neem direct contact met ons op voor een afspraak. Voorbeeld indelingen