Bultweg 25, 8346KB, de Bult (Steenwijk)
06 53175309
info@vakantiehuisjeskopen.nl

De omgeving

Ontdek de omgeving 

Residence de Eese is gelegen in een bosrijke omgeving. Er is veel te zien, evenveel te doen. Te voet of op de fiets door de Weeribben-Wieden, over de landgoederen, door het bos of langs plassen. Ga winkelen in de historische stadjes of rondneuzen in een van de vele musea.

Prachtige fietstochten 

De omgeving van Residence de Eese is de perfecte uitvalbasis voor een prachtige fietstocht. Ontdek een van de vele routes en ga per fiets op verkenning uit. 

Meer informatie

Historische steden en dorpen

Ontdek de historische steden en dorpen in de omgeving van Residence de Eese. Laat u verrassen door prachtige omgeving van Steenwijk. 

Meer informatie

Beleef de koloniën 

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid en bekijk de talrijke monumenten in een uniek landschap. Deze invloedrijke geschiedenis is te zien nabij Residence de Eese. 

Meer informatie

Te voet de omgeving ontdekken

Maak heerlijke wandelingen in en rondom natuurgebied De Eese. Ontdek de mooiste wandelroutes van Overijsel direct vanaf uw recreatiewoning. 

Meer informatie

Giethoorn, Venetië van het Noorden

Niet ver van Residence de Eese vindt u Giethoorn. Wandel langs historische panden en ga heerlijk genieten op een terrasje aan het water.  

Meer informatie

Vorstelijke landgoederen

Landgoed ‘Heerlijkheid de Eese’ ligt in drie verschillende proviences en is 800 hectare groot. Op het landhuis van de Heerlijkheid is onze Koninklijke familie regelmatig te gast. 

Meer informatie