Bultweg 25, 8346KB, de Bult (Steenwijk)
06 53175309
info@vakantiehuisjeskopen.nl

Over Residence de Eese

Vorstelijke omgeving

Residence de Eese is gelegen in een prachtig bosrijk gebied met een eeuwenoude geschiedenis. Het park is ingericht voor jong en oud, daarnaast zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebber: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bosrijk gebied

Het park Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de eeuwenoude beukenpartijen, de adelijke boswachterswoning en het koetshuis.  Bij Residence de Eese is het genieten in de bosrijke natuur vanaf uw eigen recreatiewoning. Ontdek in de nabije omgeving Nationale parken: de Weeribben en het Wieden, het Drents-Friese Wold en Dwingelerveld en vlakbij het schilderachtig Giethoorn.  

De geschiedenis 

Residence de Eese bestaad reeds bijna zestig jaar en is gevestigd in De Bult nabij Steenwijk. De bosvijver op het terrein is ongeveer 140 jaar geleden gegraven en diende destijds als eendenvijver. De grond die hierbij vrij kwam is bepalend geweest voor de gehele omgeving. De naam ‘De Bult’ is hieraan afgeleid. 

Ruim verblijf 

De mooiste plek voor uw recreatiewoning vindt u bij Residence de Eese. Bij de bosvijver, op de heuvels of aan de bosrand. Kies uw persoonlijke favoriete  en stel uw recreatiewoning met ons samen.  Ga de uitdaging aan met een tennis-, voetbal-, pingpong-, of basketbal-toernooi. Geniet in het verwarmde openluchtzwembad of neem een kijkje in de dierenweide. 

Persoonlijke benadering

Met onze persoonlijke benadering en gastvrijheid verwelkomen wij u graag. Wij nemen de tijd om uw wensen stap voor stap door te nemen en hier een passende woning voor te creeren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. 

Bouw impressie Gebruik materialen Voorbeeld indelingen

Plattegrond Residence de Eese